til top
Bestill katalog
Bestill katalog

Hytte Vaag

Vaag er en romslig minihytte som enkelt kan tilpasses forskjellige typer terreng, enten det er skråning eller flat tomt.

  • BRA 44,5
  • P-rom
  • 2

Innholdsrik minihytte med soveplass til fire

Vaag er en liten hytte i overkant av 40 kvadratmeter BRA. Det gjør den relativt priseffektiv, samtidig som den er innholdsrik og har soveplasser til opptil fire personer. Det er også mulighet for ekstra overnattingsplasser i stuen og på hemsen. Miljøhytte som tar hensyn til naturen Hytta står på pilarer for å minimalisere inngrep i terrenget, og den er tilpasningsdyktig for forskjellige tomter og landskap. Hytta kan plasseres på både flate og skrå tomter. Den rektangulære formen på hytta gjør at man utvendig får en lang side som er skjermet mot vær og vind. Hvis hytta plasseres riktig på tomten kan den fungere som en klimaskjerm. Det gjør også at en får mer luft mellom hyttene hvis flere hytter plasseres i felt eller tun. Materialvalget er i jordfarger, med forslag om trykkledning for å smelte sammen med det omkringliggende landskapet. Store vindusflater gir en følelse av flyt mellom innendørs og utendørs og gir beboerne nær kontakt med naturen rundt. Taket kan ha alt fra sinusplater og trekledning, til gress eller solcellepaneler.

Funksjonelle og robuste løsninger

Hovedinngangen til hytta er plassert på den ene langsiden av hytta, tilknyttet en uteplass på platt. Gjennom store vindusflater i entreen kan man nyte kontakten med det naturskjønne landskapet utenfor. I entreen er det mulighet for å henge av seg i et lite skap ved inngangen, i tillegg til garderobe knyttet til kjøkkenløsning. Entre og kjøkken har gulvflate utført i robust materiale som tåler vann og søl. Fra entreen er det praktisk tilgang til bad. Hytta kan også bygges med en bod knyttet til inngangen for ekstra lagringsplass.

Store vinduer og høyt under taket

Store vinduer og en sjenerøs takhøyde gir karakter til stuen. Når du befinner deg i stuen, vil det føles som om du er omgitt av naturen, med hovedfokuset rettet mot landskapet utenfor. Takets høyde og de store vindusflatene fremhever denne følelsen ytterligere. En stor skyvedør fører ut til en platt som strekker seg fra oppholdsrommet til inngangssonen. Åpner du denne skyvedøren, utvider du rommet og skaper en sømløs overgang mellom innendørs og utendørs.

To soverom og hems

Lyset og den gode kontakten med landskapet utenfor har en med seg både på soverommene og på hemsen. Soverommene har full takhøyde og store vinduer som gir deg utsikt fra sengen. Dette er det ideelle stedet til å trekke seg tilbake, nyte stillheten og ta inn den vakre utsikten. De store vinduene i soverommene gir deg en annerledes utsiktsvinkel enn oppholdsrommet. Det kan være lurt å vurdere oppbevaringsløsninger under sengene for å maksimere plassen. En stige fører opp til hemsen, som kan brukes som ekstra lagringsplass eller soveplasser. Fra hemsen har du en klar oversikt over rommet under og panoramautsikt over landskapet. For å sikre godt lys og lufting, er det også satt inn et takvindu på hemsen. * Alle bilder og illustrasjoner er til inspirasjon og kan avvike fra endelige tegninger.
Ta kontakt med forhandlet