til top
Bestill katalog
Bestill katalog

Hytte Gimre

Gimre er en moderne og romslig atriumhytte med smart planløsning. Hytta er delt inn i to soner, en privat sone med soverom og baderom, og en sosial sone med stue og kjøkken. Mellom de to sonene finner man en skjermet uteplass som fungerer som en forlengelse av boarealet. Uteplassen er perfekt for gode stunder med familie og venner til utendørsaktiviteter og avslapning.

  • BRA 108,5
  • P-rom
  • 3

Romslig entre og praktiske løsninger

Gimre hytta er nøye planlagt med tanke på funksjonalitet, tilgjengelighet og praktiske løsninger. Hovedinngang og entre: Biinngang og kombinert bod/vaskerom: Private sonen: Gjestebad:

Slipp naturen inn

Fra stuen rettes fokuset mot landskapet og naturen gjennom store vinduer i Nord-vest. Dette gir ikke bare rikelig naturlig lys inn i stuen, men gir også beboerne muligheten til å nyte den vakre naturen utenfor. Store vinduer har også en tendens til å åpne opp rommet og skape en følelse av sammenheng med omgivelsene. Ildsted som sentralt punkt:

Romslig hems

Hemsen er en flott måte å maksimere bruken av tilgjengelig plass. Ved å tilby ekstra soveplasser og en ekstra stue gir den en allsidig plattform for forskjellige aktiviteter. Dette kan være spesielt verdifullt når det kommer gjester på besøk eller når beboerne ønsker å ha litt ekstra plass. Det er en trappestige opp til hems i nær tilknytning fra allrom og mellomgang. Å ha denne plasseringen sentralt i hytta kan også gi en følelse av sammenheng med resten av boarealet. Takvinduene og glassrekkverket på hemsen er flotte designtrekk som bidrar til å holde rommet lyst og luftig. Naturlig lys som strømmer inn gjennom takvinduene, kan gi en flott atmosfære, og glassrekkverket sikrer at lyset også kan nå ned til lavere nivåer av hytta. * Alle bilder og illustrasjoner er til inspirasjon og kan avvike fra endelige tegninger.
Ta kontakt med forhandlet